Sortera efter
Produktnamn˄˅
Underproduktnamn˄˅
Pris˄˅

Pulsmätare

När din kropp kräver underhåll kan en pulsmätare hjälpa till med inspirationen.

Vare sig du vill motionera som motvikt till ett alltför stillasittande liv eller träna intensivt för att nå idrottsliga framgångar når du lättast resultat genom pulsbaserad träning. Det innebär i all enkelhet att du, via pulsmätning, låter hjärtat styra din träning. Hjärtat, som ur träningssynvinkel är kroppens viktigaste muskel, speglar på ett känsligt och exakt sätt vårt hälsotillstånd, dag för dag. Det ger bl a information om din kondition och dess utveckling, varnar för överträning och när du bör vila på grund av att en infektion är på gång.

Löpning
Alla som tränar har ett mål med sin träning - men målen kan variera - allt från att komma igång med löpningen en gång i veckan till att springa marathon under 3 timmar. Vill du endast hålla koll på tid och puls när du springer eller vill du även använda klockan vid intervallträning? Vill du se hur fort och långt du har sprungit? Vill du föra detaljerad träningsdagbok i din PC? Oavsett om du är elitlöpare eller precis har tänkt börja träna så har vi en modell som passar dina behov.

Cykel
Ska du cykla Vätternrundan? Cyklar du till jobbet varje dag? eller är du bara ute och cyklar? Polar har en cykeldator som passar dina behov! Allt från vanliga cykeldatorer till avancerade system som mäter puls, hastighet, sträcka, kadens, höjd, temperatur, effekt (watt) och pedalindex.