• Om Evalds.seKundtjänstWebbonusJetsportsTjänsterHöst, Vinter, TrainerLOGGA INLOGGA IN

logo

Meny

Landsväg, Gravel & CXVectorCreated using Figma

Vi tog vårt perfekt balanserade Super Light-system och satte in det i vår populära elcykel Turbo Como. Vad fick vi? En utomordentlig kombination av kraft, räckvidd och bekvämlighet i en otroligt användarvänlig elcykel. Turbo Como Super Light (SL) har designats för att ta sig runt, från a till b på stan och längre därtill. Den kan bära det dubbla av sin egen vikt, en glad överraskning när du ska göra dina ärenden; den är lika lätt att cykla som att äga.

Den är älskad av cyklister för att den inte kräver så mycket underhåll, på grund av smidig IGH-växel och remdrift. Detta system skyddar växlarna från vatten och smuts från vägen, vilket ger en längre livstid på upp till fyra gånger så lång som drivsystem med kedja och växlar. Ingen kedjeolja behövs heller. Det bästa av allt är att du kan byta växel närsomhelst – ja till och med när du har stannat, vilket är bra när du glömt växla ner vid ett trafikljus.

Turbo Como SL:s sofistikerade design är redo för avfärd när du är det – dag och natt, regn eller solsken – med inbyggda lysen som drivs av batteriet, stänkskärmar och gott om förvaringsmöjligheter. 320 Wh-batteriet är gömt i det undre ramröret, så vid första anblicken kan man tro att det inte ens är en elcykel. De dagar du har mycket på agendan kan du ansluta en extern Range Extender för att kunna cykla upp till 145 km utan att ladda. Vi är säkra på att du kommer att göra extra ärenden, bara för att kunna ta din Turbo Como SL elcykel.

  • > 8-delad Alfine Internal Gear Hub och Gates drivrem möjliggör växling även vid stillastående, förbättrad prestanda och minsta möjliga underhåll hemmavid.
  • > Helintegrerat och säkert Specialized 320Wh batteri i det undre ramröret kompatibelt med extern Range Extender för ytterligare räckvidd, totalt upp till 145 km.
  • > Specialized SL 1.1 lättviktsmotor på 240W / 35Nm dubblerar din naturliga kraft och assisterar upp till 25 km/h.
  • > Stark, inbyggd belysning både fram och bak för att se och bli sedd.
  • > Frontmonterad pakethållare med korg och nät.
  • > DRYTECH-skärmar och pakethållare bak som är kompatibel med cykelväskor.
  • > Den medföljande Turbo Connect-displayen sitter mitt på styret.
  • > Stilren invändig kabeldragning och reflexdekaler.
  • > TRP Flow Set hydrauliska diskbromsar för maximal bromskraft.
  • > Tåliga 650b-hjul tillsammans med Nimbus 2.3-däck slätar ut ojämnheter på vägen, med punkteringsskydd och reflexdetaljer för ökad synlighet.

Specialized Cykel, Turbo Como SL 5.0, Brassy Yellow/Transparent

Specialized tog sitt perfekt balanserade Super Light-system och satte in det i deras populära elcykel Turbo Como. Vad fick vi? En utomordentlig kombination av kraft, räckvidd och bekvämlighet i en otroligt användarvänlig elcykel. Turbo Como Super Light (SL) har designats för att ta sig runt, från a till b på stan och längre därtill. Den kan bära det dubbla av sin egen vikt, en glad överraskning när du ska göra dina ärenden; den är lika lätt att cykla som att äga.
36 000,00 kr
48 993,00 kr

Personlig service & leverans är viktiga parametrar för oss. Fyll i
dina längdmått och vi kontrollerar storlek på ditt köp. Vill du dessutom att vi gör en virtuell sittinställning? Komplettera med Stor Kartong. Vi byter då kostnadsfritt styrstam till rätt längd. Noterar på sadelstolpen var höjden skall vara och flyttar även sadelns position till den rätta för just dig. Vill du hellre "Klicka & Hämta" välj och notera i kassan: Evalds Cyklar i Lidköping eller Evalds/Specialized Concept Store i Göteborg.

Cykeltillbehören! Våra 9 mest sålda tillbehör hittar du HÄR
Service
Alla redskap, fordon, träningskompisar m.m. behöver sin service. Oavsett din egna nivå, nybörjare som proffs så vill just denna fantastiska cykel ha sin regelbundna service, och faktiskt, får den inte den vård den kräver, ja tyvärr då är det inte säkert att några garantier heller gäller om det skulle åberopas. Din blivande träning-/tävlingskompis kräver kärlek. Vi på Evalds är och har varit på tävlingsscenen i mer än 30 år, vi delar gärna med oss av våra Service Tips / HÄR
cm
cm
cm

Storlek

Artikelnummer:90122-31

Du har väl Webbonus? Bra priser blir superbra...

5% x-tra rabatt på denna vara =

34 200,00 kr
Bli medlem >

Others also looked at:

Specialized Bult Kit, EPIC Bolt-KIT Carbon Swing 2011-2013
Specialized Bult Kit, EPIC Bolt-KIT Carbon Swing 2011-2013
1 362,00 kr

Others also bought: