• Om Evalds.seKundtjänstWebbonusJetsportsTjänsterHöst, Vinter, TrainerLOGGA INLOGGA IN

logo

Meny

Landsväg, Gravel & CXVectorCreated using Figma

Oavsett om ditt mål är att fly ut på grusvägarna långt från bilar och folk eller att slå på stora trumman och lägga dig längst fram i ditt lokala gravelrace, så gör ingen cykel det bättre än den nya Diverge. Den är helt enkelt snabbast, mest kapabel - och antagligen den roligaste cykel - vi någonsin har utvecklat. Diverge levererar kvickhet och livlighet, men är samtidigt stabil och ger dig självförtroende när vägen blir till stig. Från Future Shock 2.0 och helt ny gravelgeometri till förvaring i ramen, samt klassledande däckutrymme representerar Diverge allt vi har lärt oss under mer än 40 år av cykling på vägar, grus och stigar. Diverge skriver ett helt nytt kapitel i gravelkategorin, så att du kan följa dina drömmars äventyr. Den är ditt ultimata flyktfordon.

The Diverge Comp Carbons har samma FACT 9r kolfiberram och Future Shock 2,0 som Pro-modellen, men specad med SRAM:s mekaniska Rival 1 1x11-växlar för gravel. DT Swiss G540 aluminiumhjul rullar effektivt samtidigt som Pathfinder Pro 42 millimeters däck levererar både på asfalt, grus och hårdpackade stigar. För att ge Diverge Comp en mer balanserad känsla gav vi den Rovals Terra sadelstolpe.

  • > Med FACT 9r kolfiberramen är Diverge Expert otroligt kapabel och samtidigt lätt som en tävlingscykel. Tryck på för att ta dina lokala KOM's eller trampa nästan meditativt ut på äventyr - längre än någonsin tidigare. Diverge är så lätt, livlig och självsäker att den tar dig snabbare och roligare fram.
  • > Hastighet, kontroll och självförtroende - Future Shock 2.0 är den optimala teknologin för gravelcyklisten. Med 20mm av axial följsamhet och hydraulisk dämpning håller Future Shock 2.0 i dig, men håller inte tillbaka cykeln. Det ger dig självsäkerhet och i kontroll för att kunna susa ner och hålla fingrarna borta från bromsarna, även över jord och tjocka grusvägar samtidigt som den håller dina händer, armar och nacke fräscha under långa dagar. Eftersom Future Shock 2.0 är justerbar är du alltid redo. Använd den över stökigt underlag och lås dämparen på ett ögonblick när du rullar över på asfalt.
  • > Vi kastade bort tankar om hur en gravel geometri ”ska” vara. Nya Diverge har den mest progressiva geometri vi någonsin har utvecklat för en cykel med bockstyre, vilket ger cyklister en ram som är kapabel och stabil på grus, men som fortfarande är otroligt responsiv och kvick på asfalt. Vi ökade ramens reach, introducerade en flackare gaffelvinkel och längre offset på framgaffeln. Allt detta skapar oändligt med självförtroende och en planterad känsla över grus. Och de kortare styrstammarna skapar en kortare cockpit och en livligare känsla i styrningen. Vi behöll cykelns vevhus lågt för att öka stabilitet, men tillräckligt högt för dig som vill köra 650b hjul.
  • > Vi har gett Diverge en mängd fästen för packning och vattenflaskor inklusive fästen på gaffeln och överröret, så att du alltid får med dig vad du behöver oavsett hur långt du planerar att köra, eller hur länge du planerar att vara ute.
  • > Inget låser upp en cykels potential så mycket som däckutrymme, så vi gav den nya Diverge hela 47 mm av däckutrymme för 700c däck och kör du 650b så får du plats med hela 2,1". Tack vare att drivsidans kedjestag är konstruerat ur en solid balk av kolfiber så har vi lyckats åstadkomma detta utrymme utan att använda utsatta 'droppade' kedjestag eller öka kedjestagens längd.
  • > Ju mer kapabel din cykel är, desto fetare cykling. Så Diverge har fått låna SWAT-förvaring i ramen från legendaren Stumpjumper. SWAT-luckan öppnar upp ett förvaringsutrymme i underröret där du kan förvara verktyg, punkteringkit, snacks eller t o m vår SWAT-jacka. Det ger en lägre tyngdpunkt och gör att du slipper packa på din kropp. Inga fler fullpackade fickor. SWAT har din rygg.

Specialized Cykel, Diverge Comp Carbon, Satin Olive/Oak/Chrome/Wild

Oavsett om ditt mål är att äventyra på grusvägar, långt från bilar och folkmassor, stå på startlinjen vid ditt första gruslopp, eller helt enkelt få den mest mångsidiga cykeln på asfalt som grus, är ingen cykel bättre än den nya Diverge. Det är helt enkelt den snabbaste, mest kapabla - och kanske den roligaste - hojen Specialized någonsin har skapat, och ger en resa som är snabb och livlig, men stabil och självförtroende när terrängen blir grov.
55 993,00 kr
Personlig service & leverans är viktiga parametrar för oss. Fyll i dina längdmått och vi kontrollerar storlek på ditt köp. Vill du dessutom att vi gör en virtuell sittinställning? Komplettera med Stor Kartong. Vi byter då kostnadsfritt styrstam till rätt längd. Noterar på sadelstolpen var höjden skall vara och flyttar även sadelns position till den rätta för just dig. Vill du hellre "Klicka & Hämta" välj och notera i kassan: Evalds Cyklar i Lidköping eller Evalds/Specialized Concept Store i Göteborg.
Cykeltillbehören! Våra 9 mest sålda tillbehör hittar du HÄR
cm
cm
cm

Storlek

Artikelnummer:95422-51

Du har väl Webbonus? Bra priser blir superbra...

5% x-tra rabatt på denna vara =

53 194,00 kr
Bli medlem >

Others also looked at:

Clarks Bromsbelägg, Formula Oro, Sintrade/Metall
Clarks Bromsbelägg, Formula Oro, Sintrade/Metall
Formula
251,00 kr

Others also bought: