• Om Evalds.seKundtjänstWebbonusJetsportsTjänsterHöst, Vinter, TrainerLOGGA INLOGGA IN

logo

Meny

Landsväg, Gravel & CXVectorCreated using Figma

Kommer du ihåg när crosscountry inte involverade varken startlinje eller målsnöre? Vi gör det.

Även om den aldrig tackar nej till en nummerskylt, är Epic EVO helt med på att toppen av fjället också fungerar ypperligt som målinje. Med en fantastisk kombination av trampeffektivitet och imponerande kontroll kommer du dit snabbare.

Även om Epic EVO får blygsamma 20 mm utökad slaglängd framtill jämfört med stallkamraten Epic och bara 10 mm bak, har vi arbetat övertid för att utveckla en plattform som får dig att tjuta av förtjusning när du slänger dig utför första bästa singletrack.

Noggrann ingenjörskonst har använts för att behålla så mycket av Epic's världsledande effektivitet som möjligt, EVO:s nya dämparkinematik arbetar i symbios med vår Rx XC dämparjustering för att säkerställa att du får ut så mycket som möjligt av varje centimeter av slaglängden, samtidigt som den ger ökad anti-squat för förbättrad trampeffektivitet.

Med ordentligt med träning för att vara före, är Epic EVO nu den mest kapabla versionen av vår Progressiva XC-Geometri som någonsin klätt en Epic. Den är också mer mångsidig än tidigare tack vare ett flipchip som låter cyklisten justera gaffelvinkeln och vevhusets höjd, för att enkelt anpassa Epic EVO:s karaktär.

Epic EVO:s fjäderlätta FACT 11m kolfiberram är utrustad med vinnande komponenter från SRAM och RockShox-dämpare för ett paket som är skräddarsytt för att låta kilometrarna passera snabbare än någonsin.

  • > Flip it to rip it: Ja, du kan justera karaktären av Epic EVO:s FACT 11m kolfiberram för att perfekt matcha din cykelstil med ett flipchip för att justera EVO:s gaffelvinkel med en halv grad och höja vevhuset med 10 millimeter.
  • > Reba RL fixar dämpningen med sin högra hand RockShox Motion Control-dämpare och det gör lätt att justera dämpningen med SoloAir.
  • > SRAM:s NX Eagle drivlina lägger ribban för hög prestanda till ett överkomligt pris och levererar precis växling och massivt omfång.

Specialized Cykel, Epic EVO, Satin Midnight Shadow/Silver Dust/Pearl

Kommer du ihåg när crosscountry inte involverade varken startlinje eller målsnöre? Vi gör det. Även om den aldrig tackar nej till en nummerskylt, är Epic EVO helt med på att toppen av fjället också fungerar ypperligt som målinje. Med en fantastisk kombination av trampeffektivitet och imponerande kontroll kommer du dit snabbare.
42 994,00 kr
48 994,00 kr

Personlig service & leverans är viktiga parametrar för oss. Fyll i
dina längdmått och vi kontrollerar storlek på ditt köp. Vill du dessutom att vi gör en virtuell sittinställning? Komplettera med Stor Kartong. Vi byter kostnadsfritt styrstam till rätt längd. Noterar på sadelstolpen var höjden skall vara och flyttar även sadelns position till den rätta för just dig. Vill du hellre "Klicka & Hämta" välj och notera i kassan: Evalds Cyklar i Lidköping eller Evalds/Specialized Concept Store i Göteborg.

Cykeltillbehören! Våra 9 mest sålda tillbehör hittar du HÄR
Service
Alla redskap, fordon, träningskompisar m.m. behöver sin service. Oavsett din egna nivå, nybörjare som proffs så vill just denna fantastiska cykel ha sin regelbundna service, och faktiskt, får den inte den vård den kräver, ja tyvärr då är det inte säkert att några garantier heller gäller om det skulle åberopas. Din blivande träning-/tävlingskompis kräver kärlek. Vi på Evalds är och har varit på tävlingsscenen i mer än 30 år, vi delar gärna med oss av våra Service Tips / HÄR

Ps. Ange gärna din vikt i meddelanderutan (kassan) så ställer vi även in din dämpare
cm
cm
cm

Storlek

Artikelnummer:94823-72

Du har väl Webbonus? Bra priser blir superbra...

5% x-tra rabatt på denna vara =

40 845,00 kr
Bli medlem >

Others also looked at:

Scott Bult Kit, Swingarm Repair Kit Spark 2022-2024
DEAL
Scott Bult Kit, Swingarm Repair Kit Spark 2022-2024
1 994,00 kr
2 294,00 kr

Others also bought: