• Om Evalds.seKundtjänstWebbonusJetsportsTjänsterHöst, Vinter, TrainerLOGGA INLOGGA IN

logo

Meny

Landsväg, Gravel & CXVectorCreated using Figma

1992, ja då byggde vi på Evalds vår första Tävlingscykel!! Nu mer än 30 år senare är det fortsatt vår ledstjärna, att "Bygga din drömhoj, Ready for race, handbyggd i Kvänum".

Det är enkelt att få ihop drömhojen men vi vet givetvis att budgeten spelar stor roll. Vem som bestämmer vad det ska kosta för att få ihop din drömhoj, ja det är bara du som kan bestämma. Men vi ger dig alternativen. 

Denna modell ser vi som den perfekta "Race-XC-Ungdoms-hojen"! Med Specialized patenterade Rockshox BRAIN i fram behöver man inte tänka på att låsa eller öppna, allt sker automatiskt, precis som för proffsen i Specialized Teamet. Vi har valt aluminiumhjul och en Shimano specificering för att det skall bli helt grymt prisvärt. En ungdom trycker inte de hårdaste watten och behöver inte de vassaste växelsystemen är vårt tänk. Cykeln finns från stl. XS, man sitter perfekt redan vid 150 centimeter lång.

Har du något annat önskmål eller fundering kan du helt enkelt kontakt oss om din fråga eller enklare än så: -När du gjort dina val och placerat denna cykel i kassan, skriv då i meddelanderutan om något skall tilläggas.

OBSERVERA, bilden på cykeln ovan har inte rätt specificering då den byggs av Evalds.

Evalds Custom Limited

Specialized Cykel, Epic HT Expert LTD (SHM), SATIN CARBON / SMOKE GRAVITY FADE / WHITE

Cross-country har alltid varit en kamp om gram - en tävling för att se vem som kan bygga den lättaste hojen. Specialized EPIC HT Expert (Comp & PRO = "samma" ram) FACT 11r väger in på endast 915 gram i storlek medium!! Galet lätt! Epic HT är en av de lättaste serietillverkade Hardtailen. Inte bara lätt :-) Den är dessutom den mest komfortabla och kapabla XC Hardtailen som någonsin tillverkats! Magiskt... Med Med Evalds Custom Limited är det DU som väljer specifikationen. Komponenter och Tillbehör är utvalda och kombinerade med omsorg av oss på Evalds. Ready to race...
41 993,00 kr
48 593,00 kr

Personlig service & leverans är viktiga parametrar för oss. Fyll i
dina längdmått och vi kontrollerar storlek på ditt köp. Vill du dessutom att vi gör en virtuell sittinställning? Komplettera med Stor Kartong. Vi byter kostnadsfritt styrstam till rätt längd. Noterar på sadelstolpen var höjden skall vara och flyttar även sadelns position till den rätta för just dig. Vill du hellre "Klicka & Hämta" välj och notera i kassan: Evalds Cyklar i Lidköping eller Evalds/Specialized Concept Store i Göteborg.

Cykeltillbehören! Våra 9 mest sålda tillbehör hittar du HÄR
Service
Alla redskap, fordon, träningskompisar m.m. behöver sin service. Oavsett din egna nivå, nybörjare som proffs så vill just denna fantastiska cykel ha sin regelbundna service, och faktiskt, får den inte den vård den kräver, ja tyvärr då är det inte säkert att några garantier heller gäller om det skulle åberopas. Din blivande träning-/tävlingskompis kräver kärlek. Vi på Evalds är och har varit på tävlingsscenen i mer än 30 år, vi delar gärna med oss av våra Service Tips / HÄR

Ps. Ange gärna din vikt i meddelanderutan (kassan) så ställer vi även in dämpare.
Ditt storleksval, fyll i rutorna här nedan så hjälper vi dig med rätt val. Vet du vilken storlek du vill ha kan du göra en notering om det i meddelanderutan i kassan.
cm
cm
cm

Storlek

Artikelnummer:91322-30SHL

Du har väl Webbonus? Bra priser blir superbra...

5% x-tra rabatt på denna vara =

39 894,00 kr
Bli medlem >

Relaterade produkter

Specialized Cykel, Epic HT Expert LTD, SATIN CARBON / SMOKE GRAVITY FADE / WHITE
DEAL
Limited Edition

Specialized Cykel, Epic HT Expert LTD, SATIN CARBON / SMOKE GRAVITY FADE / WHITE

44 993,00 kr
51 793,00 kr
Visa
Specialized Cykel, Epic HT EXPERT, SATIN CARBON / SMOKE GRAVITY FADE / WHITE
DEAL

Specialized Cykel, Epic HT EXPERT, SATIN CARBON / SMOKE GRAVITY FADE / WHITE

52 593,00 kr
62 992,00 kr
Visa

Others also looked at:

Specialized Cykel, Epic HT Expert LTD, SATIN CARBON / SMOKE GRAVITY FADE / WHITE
DEAL
Limited Edition
Specialized Cykel, Epic HT Expert LTD, SATIN CARBON / SMOKE GRAVITY FADE / WHITE
Evalds Custom Limited
44 993,00 kr
51 793,00 kr

Others also bought: