• Om Evalds.seKundtjänstWebbonusJetsportsTjänsterHöst, Vinter, TrainerLOGGA INLOGGA IN

logo

Meny

Landsväg, Gravel & CXVectorCreated using Figma

Vad får man om öppnar upp teknikens kranar och ger till alla? Jo, bland annat en Epic Pro LTD. Ett vattenfall av performance direkt från Mount S-Works. Epic Pro LTD drar fördel av den mest effektiva dämpardesign vi någonsin har skapat, för att inte nämna en ram som är lika lätt som tidigare generationens S-Works och som har strömlinjeformad kraftöverföring.

EN SMARTARE BRAIN

Att blanda effektiviteten från en hardtail med en kapabel heldämpad cykel ger direkt resultat. Epic har alltid definierats av kompromisslöst engagemang för fart. Ja, det och över 100 världscupsvinster och pallplatser också.

Sann till sin tradition fortsätter vår senaste Epic med den mest effektiva BRAIN-dämpningen någonsin för att få ut varje millisekund av hastighet.

Nydesignad i nära samspel med ramutvecklingen, är den senaste BRAIN-designen effektivare än någonsin, tar sig an en ny raceanpassad justering och ger dig en trampplattform så effektiv som du tidigare bara drömt om, samtidigt som den klarar dina stökigaste stigar med glans.

EN VINNANDE RAM

Ny design, med fullt fokus på effektiv kraftöverföring och självsäker hantering – Epics nya FACT 11m kolfiberram har en 15 procent styvare baktriangel för att till fullo utnyttja BRAIN:s nya raceanpassade trampplattform. Samtidigt minskar vikten tack vare en omstrukturerad kolfiberlayup i framtriangeln. Epics redan skyhöga styvhet-till-viktförhållande har nu blivit ännu högre.

Epic Pro LTD:s positionskänsliga BRAIN-framgaffel tillåter enkel justering när du är på språng, vilket gör dämparjusteringar på uppvärmningsvarven enkla och stressfria. SRAM:s X0 Eagle AXS elektroniska, trådlösa växelgrupp har lärt sig från BRAIN:s telepatiska prestanda och växlar med blixtrande snabb precision.

  • > Med 100 millimeter briljant effektivitet i BRAIN-kontrollerad slaglängd ökar Epics FACT 11m kolfiberram styvheten i baktriangeln för grym kraftöverföring och introducerar den mest kapabla hanteringen du någonsin upplevt på en Epic, samtidigt som den kapar vikt jämfört med den tidigare generationen.
  • > RockShox SID SL BRAIN-gaffel ger 100 millimeter briljant kontrollerad BRAIN-slaglängd och har justeringen uppepå så att du enkelt kan anpassa den när du vill.
  • > SRAM X0 Eagle AXS 12-delade bakväxel erbjuder inte bara några av de skarpaste växlingarna, den lyckas också servera ett maximalt 500-procentigt växelområde samtidigt som den använder en 10 procent kortare burdesign för att öka markfrigången över sin mekaniska motsvarighet.
  • > Direkt från världscupen hittar du våra handbyggda Roval Control Carbon-hjul med modernt 29 mm internt breda fälgar som maximerar styrka, känsla och pålitlighet samtidigt som de håller nere vikten till ett minimum.

Specialized Cykel, Epic Pro LTD, GLOSS DESERT ROSE/METALLIC WHITE SILVER

EPIC - RIDE FASTEST...
Med den nyaste häftigaste geometrin, snabbaste och "lättaste" hjulen, den uppdaterade bakdämparen som har samma trygga uppbyggnad som i en DH dämpare, fast i ett fullfjädrat lättviktsskal! En "inner-pistong" i stål med dubbla styrningar gör dämparen såpass servicetrygg att man nu bjuder på 1 års friservice vid behov!! Vid tester har man kört 1850 timmar helt utan problem! Ettusenåttahundrafemtiotimmar(!) eller 72 stycken Cape Epic,helt otroligt faktiskt :-) Att dessutom få en helt ny uppdaterad BRAIN med en övergång mellan låst och öppen som knappt känns gör denna bakdämpare och detta chassi till det Specialized EPIC varit sedan premiären, 2001, den absoluta Referenshojen i XC Racing! Lättast - Snabbast - Bäst Kontroll!! Världens Bästa XC Hoj! RIDE FASTEST! PRO modellen, helt grym, endast S-Works modellen som är värd att jämföras med, wooow, Ready to race...
95 994,00 kr
118 993,00 kr

Personlig service & leverans är viktiga parametrar för oss. Fyll i
dina längdmått och vi kontrollerar storlek på ditt köp. Vill du dessutom att vi gör en virtuell sittinställning? Komplettera med Stor Kartong. Vi byter kostnadsfritt styrstam till rätt längd. Noterar på sadelstolpen var höjden skall vara och flyttar även sadelns position till den rätta för just dig. Vill du hellre "Klicka & Hämta" välj och notera i kassan: Evalds Cyklar i Lidköping eller Evalds/Specialized Concept Store i Göteborg.

Cykeltillbehören! Våra 9 mest sålda tillbehör hittar du HÄR
Service
Alla redskap, fordon, träningskompisar m.m. behöver sin service. Oavsett din egna nivå, nybörjare som proffs så vill just denna fantastiska cykel ha sin regelbundna service, och faktiskt, får den inte den vård den kräver, ja tyvärr då är det inte säkert att några garantier heller gäller om det skulle åberopas. Din blivande träning-/tävlingskompis kräver kärlek. Vi på Evalds är och har varit på tävlingsscenen i mer än 30 år, vi delar gärna med oss av våra Service Tips / HÄR

Ps. Ange gärna din vikt i meddelanderutan (kassan) så ställer vi även in din dämpare
cm
cm
cm

Storlek

Artikelnummer:90323-12

Du har väl Webbonus? Bra priser blir superbra...

5% x-tra rabatt på denna vara =

91 195,00 kr
Bli medlem >

Others also looked at:

Specialized Cykel, Diverge STR Expert, Satin Harvest Gold/Gold Ghost Pearl
DEAL
Specialized Cykel, Diverge STR Expert, Satin Harvest Gold/Gold Ghost Pearl
TestBike
62 993,00 kr
84 993,00 kr

Others also bought: