• Om Evalds.seKundtjänstWebbonusJetsportsBMX, FIXIE, BANATjänsterLOGGA INLOGGA IN

logo

Meny

Blade+ är en landsvägshjälm som ger suveränt skydd med stil och funktioner som påminner om mer avancerade hjälmar. Slitstarkt EPS-skum med in-mold-konstruktion gör att du har ett pålitligt skydd vid en eventuell krasch. 22 ventilationshål och ergonomiska kuddar gör hjälmen skön även på långa pass. Advanced Rollsys System säkrar hjälmen på ditt huvud via en lättjusterad ratt på toppen av hjälmen som du lätt når med en hand, så att du kan justera passformen även när du kör. I mörka förhållanden maximeras din säkerhet med reflekterande klistermärken och du kan även sätta på en LED-belysning i bak som gör dig extra synlig i trafiken. Utseendet fullbordas med att det stilrena ytterskalet är snyggt sammanfogat med hjälmens kärna.

  • Tåligt skydd. EPS-skum och stötdämpande in-mold-konstruktionen sprider effektivt kollisionskraften vid ett eventuellt islag och ger ett pålitligt skydd för huvudet.
  • Skön och ventilerande. 22 ventilationshål och vadderade kuddar ger maximal komfort och håller dig sval när det hettar till.
  • Perfekt passform. Advanced Rollsys System ger en skön, tight och säker passform är lätt att justera med en hand.
  • Lätt. Blade+'s minimalistiska konstruktion ger den lätt utan att kompromissa på utseende eller skydd och den låga vikten gör att hjälmen knappt känns på ditt huvud.
  • Extra synlig. Reflekterade klistermärken och bakbelysning som tillval gör att du syns i trafiken även när det är mörkt.

 


Lazer Hjälm, Blade+, Matte Black/Flash Orange

Pålitlig hjälm för all typ av landsvägscykling. Blade+ är en tålig landsvägshjälm perfekt för cyklister som älskar att träna. Funktioner hämtade från mer avancerade hjälmar och med ett utseende som påminner om proffshjälmen Z1.
1 199,00 kr

Storlek

Artikelnummer:BLC220788743

Du har väl Webbonus? Bra priser blir superbra...

5% x-tra rabatt på denna vara =

1 140,00 kr
Bli medlem >

Others also looked at:

Lazer Hjälm, Genesis, Matte Orange
Lazer Hjälm, Genesis, Matte Orange
2 464,00 kr