• Om Evalds.seKundtjänstWebbonusJetsportsTjänsterHöst, Vinter, TrainerLOGGA INLOGGA IN

logo

Meny

Landsväg, Gravel & CXVectorCreated using Figma

När ska du ta dina återhämtningsprodukter?
Direkt när ditt träningspass är till ända fyller du på, ta en Recovery bar och en PurePower Recovery dryck så snart som möjligt efter träning. Återhämtningen är viktig för din kropp om du vill komma i bättre form :-)

PurePower Recovery bar har den optimala blandningen av kolhydrater och proteiner, så att du kan optimera din återhämtningsperiod. Baren väger cirka 60 gram och innehåller 14,3 gram protein och 25,7 gram kolhydrater från bra källor.

Baren är utvecklad av samma element som vår Energy Snack Original - med havreflingor. Baren är belagd med mörk choklad, som tillsammans med lite soja som gör baren mer luftig.

Recovery Snack vänder sig till idrottaren har kört en tuffare/intensiv träning på över 1 timme och behöver en lösning som innehåller rätt mängd protein och kolhydrater samt är lätt att ta med på språng. Dessutom, baren är mastig och hjälper dig om hungern kryper på och du behöver något som fyller lite mer i magen.

PurePower Bar, Recovery Snack 60g, Chocolate Coated Wheat

Återhämtning, kanske den mest underskattade stunden i alla träningsupplägg!?? Otroligt viktigt att det finns med i din planering. Återhämtning/Recovery skall ske direkt efter din träning och är den period då din kropp vilar och samlar styrka på nytt. Under träningen bryts din kropp ned, varför det givetvis är otroligt viktigt att ge den tid att bygga upp sig själv igen. Kroppen kan göra detta på egen hand, men, det tar betydligt längre tid än att ge dig själv extra näring direkt när ditt träningspass är slut. Recovery bars, PurePowers Recovery bars är verkligen ett hjälpmedel...
25,00 kr

Lagerstatus: Ej bekräftad

Artikelnummer:6921890

Du har väl Webbonus? Bra priser blir superbra...

5% x-tra rabatt på denna vara =

24,00 kr
Bli medlem >

Others also looked at:

Kryptonite Bygellås, Evolution Mini-7 w/4' Flex 8.3x17.8cm, Black/Orange
DEAL
Kryptonite Bygellås, Evolution Mini-7 w/4' Flex 8.3x17.8cm, Black/Orange
994,00 kr
1 194,00 kr

Others also bought: