• Om Evalds.seKundtjänstWebbonusJetsportsTjänsterHöst, Vinter, TrainerLOGGA INLOGGA IN

logo

Meny

Landsväg, Gravel & CXVectorCreated using Figma

Testbike-/Uthyrning
Denna cykel finns att testa hos oss, kör en sväng på Kinnekulle eller kanske en eftermiddag på Änggården i Göteborg!? Cykeln kan hämtas upp på Evalds Butiken, Lidköping. Evalds Lagershop, Kvänum eller Evalds - Specialized Concept Store, Göteborg.
Ring eller maila info@evalds.se för bokning.


Timmar: 2 körda timmar
Rider: Evalds Test (Tommy Evaldsson)
Övrigt: Finns på Evalds /Cyklar Lidköping


Endast aerodynamik eller låg vikt vinner inga lopp – hastighet är det som räknas; att leverera sådana hastigheter kräver en kompromisslös kombination av aerodynamik, låg vikt, styvhet och följsamhet allt i ett. Genom komplex simulering med realtidsdata vet vårt Ride Science-team att Tarmac SL8 är den snabbaste racercykeln på de stora banorna– 16,6 sekunder snabbare över 40 km, 128 sekunder snabbare över Milan San Remo, 20 sekunder över legendariska Tourmalet-klättringen.

  • AERO I ALLT: Vi gör det aero där det räknas, inte bara där det ser bra ut och i och med det har vi skapat vår mest aerodynamiska landsvägscykel någonsin. Ja, den är mer aero än Venge. Ren luft optimeras för maximal fördel med Tarmacs nya noskon. Genom att flytta bak styrröret kunde den luftbrytande delen på huvudröret göras skarpare
  • MINIMAL VIKT, MAXIMAL FART: Vi tog lärdomarna från Aethos för att kunna byggas enligt UCI-minimum med full aero-setup. Teamet levererade och levererade stort. En ram som vägde 685 gram, 15 % lättare än Tarmac SL7 och lättare än något annat på världstouren*. Med låg vikt som prioritet i underröret, sadelröret och bakdelen applicerade vi lärdomarna från Aethos. Ramens form bär belastning så effektivt att extra kolfiberlager för styvhet inte behövs.
  • FRUKTANSVÄRT SNABB, FANTASTISKT BEKVÄM: Med stora förbättringar i styvhet-till-vikt-förhållandet (33 % jämfört med SL7), tar Tarmac SL8 legendarisk styrning, aggressiv respons och VM-beprövad geometri till en ny nivå. Den här cykeln är styvare i pedalerna, mer precis i styret och kombinerar det med en följsamhet i sadeln som lägger ribban högre än någonsin för racercykelkomfort. Vår approach Rider-First Engineered ger alla cyklister oavsett storlek samma oöverträffade körupplevelse och hantering. Tarmac SL8 är 6 % mer följsam i sadeln, svävar över asfalten och dyker in i kurvorna med en smidig och balanserad känsla som är unik i racercykelvärlden. Tarmacs beprövade geometri och 32 mm däckfrigång är identiska med SL7:ans och ser till att du enkelt kan köra på däck med större volym om du vill och behöver.
  • BEYOND GENDER: Skillnaden kan vara större mellan två manliga cyklister än mellan en manlig och en kvinnlig. Endast kön ger inte tillräckligt med data för att specificera, vilket betyder att det är onödigt att göra speciella herr- eller damramar. Därför tänker vi Beyond Gender.Alla cyklister kan få uppleva fördelarna med Tarmac SL8. Oavsett kön.
  • Tarmac SL8 Pro levererar exceptionell prestanda: Shimano Ultegra 8100-serien Di2-gruppset med kraftmätare, Roval Rapide CL II-hjul som kan köras slanglöst samt SL7-styrstam och Roval Rapide Styre. Redo för race så fort den kommer ur kartongen.


TestBike

Specialized Cykel, Tarmac SL8 Pro, SATIN BLUE ONYX / BLACK

Inget är snabbare än nya Tarmac SL8, tack vare en kombination av aerodynamik, låg vikt och kvalitet på körupplevelse som man tidigare trott var omöjlig. Efter åtta generationer och 20 års utvecklande är den mer än den snabbaste Tarmac-modellen någonsin – det är världens snabbaste racercykel. Frågan är: är dina ben redo?
112 994,00 kr

Personlig service & leverans är viktiga parametrar för oss. Fyll i
dina längdmått och vi kontrollerar storlek på ditt köp. Vill du dessutom att vi gör en virtuell sittinställning? Komplettera med Stor Kartong. Vi byter då kostnadsfritt styrstam till rätt längd. Noterar på sadelstolpen var höjden skall vara och flyttar även sadelns position till den rätta för just dig. Vill du hellre "Klicka & Hämta" välj och notera i kassan: Evalds Cyklar i Lidköping eller Evalds/Specialized Concept Store i Göteborg.

Cykeltillbehören! Våra 9 mest sålda tillbehör hittar du HÄR
Service
Alla redskap, fordon, träningskompisar m.m. behöver sin service. Oavsett din egna nivå, nybörjare som proffs så vill just denna fantastiska cykel ha sin regelbundna service, och faktiskt, får den inte den vård den kräver, ja tyvärr då är det inte säkert att några garantier heller gäller om det skulle åberopas. Din blivande träning-/tävlingskompis kräver kärlek. Vi på Evalds är och har varit på tävlingsscenen i mer än 30 år, vi delar gärna med oss av våra Service Tips / HÄR
cm
cm
cm

Storlek

Artikelnummer:94924-13TB_454

Du har väl Webbonus? Bra priser blir superbra...

5% x-tra rabatt på denna vara =

107 345,00 kr
Bli medlem >

Others also looked at:

Continental Däck, Race King ProTection 29"
Continental Däck, Race King ProTection 29"
684,00 kr

Others also bought: