• Om Evalds.seKundtjänstWebbonusJetsportsTjänsterHöst, Vinter, TrainerLOGGA INLOGGA IN

logo

Meny

Landsväg, Gravel & CXVectorCreated using Figma

1992, ja då byggde vi på Evalds vår första Tävlingscykel!! Nu mer än 30 år senare är det fortsatt vår ledstjärna, att "Bygga din drömhoj, Ready for race, handbyggd i Kvänum".

Det är enkelt att få ihop drömhojen men vi vet givetvis att budgeten spelar stor roll. Vem som bestämmer vad det ska kosta för att få ihop din drömhoj, ja det är bara du som kan bestämma. Men vi ger dig alternativen. Denna hoj har samma superlätta Ram och bakdämpare som Specialized PRO, självklart ingår en gratis "utbytesservice" av bakdämparen. Framgaffeln är den fina Rockshox BRAIN stötdämparen, SID SL. Cykeln är specad med starka aluminium Hjul från Rodi, hjul vi testat och åkt mycket på. Komponentval kommer från SRAM och är den slitstarka GX gruppen. Tillsist har vi valt Tillbehörsalternativ från Specialized, styre, stam och sadel är på samma fina nivå som man hittar på Expert cyklarna.

Har du något annat önskmål eller fundering kan du helt enkelt kontakt oss om din fråga eller enklare än så: -När du gjort dina val och placerat denna cykel i kassan, skriv då i meddelanderutan om något skall tilläggas.

OBSERVERA, bilden på cykeln ovan har inte rätt specificering då den byggs av Evalds.

Evalds Custom Limited

Specialized Cykel, Epic BRAIN LTD GX, Gloss Morning Mist / Metallic Dark Navy

EPIC - RIDE FASTEST !! Med den nyaste häftigaste geometrin, snabbaste och "lättaste" hjulen, den uppdaterade bakdämparen som har samma trygga uppbyggnad som i en DH dämpare, fast i ett fullfjädrat lättviktsskal! En "inner-pistong" i stål med dubbla styrningar gör dämparen såpass servicetrygg att man nu bjuder på 1 års friservice vid behov!! Vid tester har man kört 1850 timmar helt utan problem! Ettusenåttahundrafemtiotimmar(!) eller 72 stycken Cape Epic, helt otroligt faktiskt :-) Att dessutom få en helt ny uppdaterad BRAIN med en övergång mellan låst och öppen som knappt känns gör denna bakdämpare och detta chassi till det Specialized EPIC varit sedan premiären, 2001, den absoluta Referenshojen i XC Racing! Lättast - Snabbast - Bäst Kontroll!! Världens Bästa XC Hoj! RIDE FASTEST! S-Works, ja här ska det INTE sparas på krutet. Med Med Evalds Custom Limited är det DU som väljer specifikationen. Komponenter och Tillbehör är utvalda och kombinerade med omsorg av oss på Evalds. Ready to race...
49 994,00 kr
73 993,00 kr

Personlig service & leverans är viktiga parametrar för oss. Fyll i
dina längdmått och vi kontrollerar storlek på ditt köp. Vill du dessutom att vi gör en virtuell sittinställning? Komplettera med Stor Kartong. Vi byter kostnadsfritt styrstam till rätt längd. Noterar på sadelstolpen var höjden skall vara och flyttar även sadelns position till den rätta för just dig. Vill du hellre "Klicka & Hämta" välj och notera i kassan: Evalds Cyklar i Lidköping eller Evalds/Specialized Concept Store i Göteborg.

Cykeltillbehören! Våra 9 mest sålda tillbehör hittar du HÄR
Service
Alla redskap, fordon, träningskompisar m.m. behöver sin service. Oavsett din egna nivå, nybörjare som proffs så vill just denna fantastiska cykel ha sin regelbundna service, och faktiskt, får den inte den vård den kräver, ja tyvärr då är det inte säkert att några garantier heller gäller om det skulle åberopas. Din blivande träning-/tävlingskompis kräver kärlek. Vi på Evalds är och har varit på tävlingsscenen i mer än 30 år, vi delar gärna med oss av våra Service Tips / HÄR

Ps. Ange gärna din vikt i meddelanderutan (kassan) så ställer vi även in dämpare.
Ditt storleksval, fyll i rutorna här nedan så hjälper vi dig med rätt val. Vet du vilken storlek du vill ha kan du göra en notering om det i meddelanderutan i kassan.
cm
cm
cm

Storlek

Artikelnummer:90323-30LT1

Du har väl Webbonus? Bra priser blir superbra...

5% x-tra rabatt på denna vara =

47 495,00 kr
Bli medlem >

Relaterade produkter

Specialized Cykel, Epic Expert (GX AXS), Satin Carbon / Metallic White Silver
DEAL

Specialized Cykel, Epic Expert (GX AXS), Satin Carbon / Metallic White Silver

67 993,00 kr
91 993,00 kr
Visa
Specialized Cykel, Epic Expert (GX AXS), Gloss Morning Mist/Metallic Dark Navy
DEAL

Specialized Cykel, Epic Expert (GX AXS), Gloss Morning Mist/Metallic Dark Navy

67 993,00 kr
91 993,00 kr
Visa

Others also looked at:

Specialized Cykel, Epic Comp, GLOSS MYSTIC BLUE METALLIC / MORNING MIST
DEAL
Specialized Cykel, Epic Comp, GLOSS MYSTIC BLUE METALLIC / MORNING MIST
49 994,00 kr
58 993,00 kr

Others also bought: