• Om Evalds.seKundtjänstWebbonusJetsportsTjänsterHöst, Vinter, TrainerLOGGA INLOGGA IN

logo

Meny

Landsväg, Gravel & CXVectorCreated using Figma

Simple to track

Med kraftfulla och intelligenta multisportfunktioner kan ELEMNT RIVAL registrera tider för olika segment och träningsdata med minsta möjliga interaktion mellan dig och din klocka. På så sätt kan du koncentrera dig på det som är viktigt – din tävlingsprestation.

Touchless Transition

Spåra och registrera varje delgren av ett triathlon utan att röra din klocka, även genom växlingar.

Actively Active

24/7 dataregistrering som loggar mer än varv, tid på cykeln och kilometer som sprungits. RIVAL registrerar puls, steg och kalorier för att skapa en överblick så att atleten kan optimera träningspass för varje träningsmål.

Multisport Handover

Med funktionen Multisport Handover kan ELEMNT RIVAL och ELEMNT cykeldatorer dela tävlingsdata mellan varandra utan ett enda knapptryck.

Simple to see

Med en stor färgskärm som använder sig av en sensor för omgivningsljus och Perfect View Zoom, fungerar ELEMNT RIVAL i alla typer av ljussättningar så att du alltid kan se din träningsdata på bästa sätt.

Ambient Light Sensor

Med ELEMNTs sensor för omgivningsljus ser du alltid din träningsdata på bästa sätt, oavsett förutsättningar.

Target Your Focus

Genom att använda Perfect View Zoom kan du enkelt zooma in och ut mellan specifika träningsdata för att se vad som är viktigast för dig.

Mighty Clear

ELEMNT RIVAL är konstruerad med Gorilla Glass – en pålitlig, tålig skärm som försäkrar att din klocka är lika tuff som ditt träningsprogram.

Colourful options

ELEMNT RIVALs 240×240 upplösning levererar data på en 64-färg LCD-display som är enkel att skräddarsy och enkel att se oavsett om det är i poolen eller på löppasset.

Simple to use

Med ett intuitivt gränssnitt har ELEMNT-produkter drastiskt förändrat hur cyklister interagerar med cykeldatorer. Nu har allt det optimerats för ELEMNT RIVAL så att även multisportatleter ska kunna ta del av den fördelen.

The ELEMNT Experience

Gratisappen ELEMNT har ett användarvänligt, smartphone-gränssnitt som guidar dig genom set-up, bygger träningsprofiler, skräddarsyr träningsfält och länkar din ELEMNT RIVAL till dina favoriter bland träningsappar och trådlösa sensorer.

Wahoo Träningsklocka, ELEMNT RIVAL, Stealth Grey

Med ELEMNT RIVAL kan du fokusera på prestation istället för utrustning. RIVAL använder sig av det intuitiva systemet ELEMNT, som levererar en enkel och användarvänlig upplevelse. Unika multisportfunktioner som Touchless Transition, Multisport Handover och Perfect View Zoom skapar prestationsfördelar oavsett om du tränar eller tävlar. Med en 64 färgskärm, keramisk bezel och Gorilla Glass passar den stilrena klockan inte bara till vardags, utan klarar även de allra tuffaste träningspassen.
3 992,00 kr

Lagerstatus: Ej bekräftad

Artikelnummer:150220

Du har väl Webbonus? Bra priser blir superbra...

5% x-tra rabatt på denna vara =

3 793,00 kr
Bli medlem >

Relaterade produkter

Wahoo Träningsklocka, ELEMNT RIVAL Multi-Sport GPS, Kona White

Wahoo Träningsklocka, ELEMNT RIVAL Multi-Sport GPS, Kona White

3 992,00 kr
Visa

Others also looked at:

Garmin Pulsband, HRM-Dual
Garmin Pulsband, HRM-Dual
792,00 kr

Others also bought: