• Om Evalds.seKundtjänstWebbonusJetsportsTjänsterHöst, Vinter, TrainerLOGGA INLOGGA IN

logo

Meny

Landsväg, Gravel & CXVectorCreated using Figma

FÖRMÅNSCYKEL HOS EVALDS.SE

I samarbete med Lease a Bike erbjuder vi på evalds.se en fullservice-tjänst inom Förmånscykel. 

Man kan välja helt fritt från hela vårt utbud och med förmånscykel sparar anställda upp till 50% jämfört med ett privatköp, eftersom kostnaden för cykeln dras av från din lön före skatt av din arbetsgivare. Tjänsten är helt digital och det går snabbt och smidigt att komma igång. Dessutom ingår ett heltäckande försäkringsskydd för en bekymmersfri leasing och den anställda hanterar alla ärenden enkelt själv som gör att du som arbetsgivare inte behöver oroa dig för någon extra hantering eller merarbete.

*Så här långt brukar alla tänka att förmånscykeln är en superidé, men faktum är att det är många parter som är involverade i ett förmånscykel-upplägg vilket kan medföra mycket administration för dig som arbetsgivare. Leasingavtalet är på 36 månader vilket också kan få både arbetsgivare och anställda att tveka på om man verkligen vill binda upp sig så länge. Det är precis därför förmånscykeln måste vara en enkel förmån som tar höjd för alla eventualiteter. Lease a Bike gör att du snabbt och enkelt kan komma igång med din leasing av förmånscyklar samtidigt som vi ser till att de 36 månader ni binder er till löper på bekymmersfritt.

Räkna på vad din drömcykel kommer kosta med hjälp av kalkylatorVAD MENAS MED FÖRMÅNSCYKEL?

Förmånscykel innebär att arbetgivaren hyr cyklar som anställda får nyttja fritt, även på sin fritid. Eftersom detta ses som en förmån för den anställde ska förmånsvärdet beskattas likt den vanliga lönen. Denna förmån kan vara helt kostnadsneutral för arbetsgivaren genon att reglera hyreskostnaden med ett bruttolöneavdrag.

SÅ KOMMER NI IGÅNG?

Kontakta oss på 0510-204 80 eller info@evalds.se, så berättar vi mer om hur ni kan börja erbjuda förmånscykel på er arbetsplats.