• Om Evalds.seKundtjänstWebbonusJetsportsTjänsterHöst, Vinter, TrainerLOGGA INLOGGA IN

logo

Meny

Landsväg, Gravel & CXVectorCreated using Figma

Stigälskande och helt fantastisk. Introduktion avklarad. Då ska vi göra vårt bästa för att fatta att Epic EVO Pro klarar att kanalisera Epics fantastiska trampeffektivitet, samtidigt som den är så otroligt kapabel för de stökigaste av stigar - och ser riktigt bra ut också.

Även om Epic EVO får blygsamma 20 mm utökad slaglängd framtill jämfört med stallkamraten Epic och bara 10 mm bak, har vi arbetat övertid för att utveckla en plattform som får dig att tjuta av förtjusning när du slänger dig utför första bästa singletrack.

Med noggrann ingenjörskonst har vi lyckats behålla mycket av Epics världsledande effektivitet. EVO:s nya dämparkinematik arbetar i symbios med vår Rx XC dämparjustering för att säkerställa att du får ut så mycket som möjligt av varje centimeter av slaglängden och levererar samtidigt ökad anti-squat för förbättrad trampeffektivitet.

Med ordentligt med träning för att vara före, är Epic EVO nu den mest kapabla versionen av vår Progressiva XC-Geometri som någonsin klätt en Epic. Den är också mer mångsidig än tidigare tack vare ett flipchip som låter cyklisten justera gaffelvinkeln och vevlagerhöjden, för att enkelt anpassa Epic EVO:s karaktär.

Dressed to impress - Epic EVO Pro är utrustad med den finaste Fox Factory-dämpningen, fram och bak, för att hålla dig i kontroll när omgivningen försöker sig på annat. SRAM:s 12-delade X01 Eagle AXS-grupp är heller inget att skämmas över, den presterar i världsklass, oavsett förhållandena framför dig.

  • > Flip it to rip it: Ja, du kan justera karaktären av Epic EVO:s FACT 11m kolfiberram för att perfekt matcha din cykelstil med ett flipchip för att justera EVO:s gaffelvinkel med en halv grad och höja vevhuset med 10 millimeter.
  • > Att para en FOX FLOAT Step-Cast 34 Factory's lätta vikt med en Fit4 dämpares imponerande kontroll och kompressionsjustering ger dig en gaffel med imponerande prestanda både för klättringen och utförsåken, vilket är helt perfekt för Epic EVO.
  • > Växelgruppen X01 Eagle AXS har som ryggrad den beprövade SRAM 1x, 520-procents växelomfång, ett säkrare X-Sync 2-framdrev med längre livslängd och motståndskraftig aluminium tillsammans med de anslutna Eagle AXS-komponenterna.
  • > Direkt från världscupen hittar du våra handbyggda Roval Control Carbon-hjul med moderna 29 mm internt breda fälgar utan klack som maximerar styrka, känsla och pålitlighet samtidigt som de håller nere vikten till ett minimum.

Specialized Cykel, Epic EVO Pro LTD/T-Type, Satin Metallic Deep Lake / Harvest Gold Metallic

EPIC EVO - THINK FASTEST!! Absoluta race till Trail favoriten, EPIC EVO tar dig ann dagens XC banor och hittar till skogens mest härliga flow stigar :-) Med ett helt nytt tänk på dämparfunktionerna, den så populära BRAIN dämparen hör numera "bara" hemma på EPIC. Endast huvudramen är densamma, bortsett från flipChip funktionen i framgaffeln, du ändrar gaffelvinkeln 0.5 grader och höjer på så vis vevpartiet 6 mm för än aggressivare åkning, 120 mm i fram och en helt ny baktriangel där man nu får 110 "Specialized race tunade" mm. Långa klättringar på ingående!(?) Ja då låser du dämparna stumt, fram som bak. Think Fastes!! EPIC EVO, en fartdåre för de tekniska stigarna, för långloppen, för Transalp, för dig som söker mål, delmål, först till toppen, snabbast utför, snabbast på STRAVA KOM:en, du har hittat rätt! Förmodligen XC hojen som passar oss "alla" bäst, EPIC EVO.
95 994,00 kr
112 994,00 kr

Personlig service & leverans är viktiga parametrar för oss. Fyll i
dina längdmått och vi kontrollerar storlek på ditt köp. Vill du dessutom att vi gör en virtuell sittinställning? Komplettera med Stor Kartong. Vi byter kostnadsfritt styrstam till rätt längd. Noterar på sadelstolpen var höjden skall vara och flyttar även sadelns position till den rätta för just dig. Vill du hellre "Klicka & Hämta" välj och notera i kassan: Evalds Cyklar i Lidköping eller Evalds/Specialized Concept Store i Göteborg.

Cykeltillbehören! Våra 9 mest sålda tillbehör hittar du HÄR
Service
Alla redskap, fordon, träningskompisar m.m. behöver sin service. Oavsett din egna nivå, nybörjare som proffs så vill just denna fantastiska cykel ha sin regelbundna service, och faktiskt, får den inte den vård den kräver, ja tyvärr då är det inte säkert att några garantier heller gäller om det skulle åberopas. Din blivande träning-/tävlingskompis kräver kärlek. Vi på Evalds är och har varit på tävlingsscenen i mer än 30 år, vi delar gärna med oss av våra Service Tips / HÄR

Ps. Ange gärna din vikt i meddelanderutan (kassan) så ställer vi även in dämpare.
cm
cm
cm

Storlek

Du är nu med på listan

Artikelnummer:94823-11_003

Du har väl Webbonus? Bra priser blir superbra...

5% x-tra rabatt på denna vara =

91 195,00 kr
Bli medlem >