• Om Evalds.seKundtjänstWebbonusJetsportsTjänsterHöst, Vinter, TrainerLOGGA INLOGGA IN

logo

Meny

Landsväg, Gravel & CXVectorCreated using Figma

Favoriten hos våra profffs S-Works Romin EVO med Mirror har designats för att leverera exceptionell komfort och säkerställa blodflöde till mjukvävnaderna i låga aero-positioner. Genom att ersätta skum med vår Mirror-teknologi har vi även reducerat trycket på sittbenen med upp till 26 %. Vi utvecklade Mirror-teknologin genom att 3D-skriva flytande polymermaterial i bikakestruktur för att perfekt spegla din anatomi. Den här revolutionerade processen skapar en komplex bikakestruktur som tillåter den att formas på ett sätt som med tidigare vanliga tillverkningsmetoder varit omöjligt.

Den ergonomiskt stödjande Body Geometry-utskärningen är utformad för att maximera blodflödet, medan den unika sadelformen gör att du kan behålla komforten, även i en konkurrenskraftig, aerodynamisk position. Vårt allra första konkava FACT-kolfiberskal gjorde det möjligt för oss att skapa vår tjockaste Mirror-platta någonsin med 22 200 stag och 10 700 noder och med de överdimensionerade kolskenorna har vi här en sadel som är redo för vad som helst.

Den lätta kvalitetssadeln S-Works Romin EVO med Mirror har kolfiberskenor och är designad för att sätta dig i en position för optimal kraftöverföring och komfort när du sätter press på konkurrenterna.

  • > Patenterad Body Geometry-design som testats i labb för att säkerställa blodflöde till känsliga artärer.
  • > Mirror-teknologi-blocket har 22 200 stag och 10 700 noder, alla individuellt justerade.
  • > Konkavt FACT kolfiberskal, flexjusterat för stöd och följsamhet.
  • > Ultralätta överdimensionerade FACT kolfiberskenor.
  • > SWAT™-kompatibla fästen gjutna i sadelbasen för snygga och integrerade förvaringslösningar.
  • > OBS: De överdimensionerade 7 x 9 kolfiberskenorna är inte kompatibla med sadelstolpar utrustade med sidklämmor för 7 mm runda skenor.
  • > Strl 143 mm/Vikt 190 g
  • > Strl 155 mm/Vikt 198 g

Specialized Sadel, Romin EVO S-Works with Mirror, Black

Favoriten hos våra profffs S-Works Romin EVO med Mirror har designats för att leverera exceptionell komfort och säkerställa blodflöde till mjukvävnaderna i låga aero-positioner. Genom att ersätta skum med vår Mirror-teknologi har vi även reducerat trycket på sittbenen med upp till 26 %.
5 293,00 kr

Storlek

Artikelnummer:27122-730

Du har väl Webbonus? Bra priser blir superbra...

5% x-tra rabatt på denna vara =

5 029,00 kr
Bli medlem >

Others also looked at:

Evalds kund - Webbonus 2024
Evalds kund - Webbonus 2024
webbonus2024
0,00 kr

Others also bought: