Underkropp


Byxor på vintern kan vara lite knivigt, som så många andra gånger "borde" man ha flera hemma i garderoben att välja på för att säkerhetsställa vårt skiftande klimat.

Vanligast och de byxor vi säljer mest av finns i kategorin 'Byxor, Vindtät & Vattenresistent'. I denna kategori får du vanligtvis en flossad varm byxa med ett vindtätt membran på framsidan, över knä och lår, gren där det är känsligt med vind och kyla. Vissa byxor har också membranet upp i baken för att hålla dig torr även här. Lämplig temperatur mellan +6/7 till -4/5 utan förstärkningsplagg/långkalsonger under.

Byxorna du hittar i kategorien, 'Byxor, Flossad' är anpassade för Höst & Vinter med lämplig temperatur mellan +11/12 till +2/3 grader. Denna byxa används ofta av tävlingscyklisten på kallare tävlingsdagar. Med membran (vindtät och/eller vattentät) i byxan blir det oftast för varmt om det är hög intensitet. Pyxan är också väldigt poppis till dig som vill ha ett par shorts ytterst.

Regnar det och är riktigt busväder eller att du vill ha en schysst regntät pendlarbyxa klickar du dig vidare till 'Byxor, Regn & Vindtät'.

I kategorien 'Knickers 3/4' hittar du knälånga byxor som också är suveräna vid högre intensitet. Här finns det modeller med och utan membran.

Shorts! Ett plagg som numera funkar året runt. Ta dom gärna ytterst som ett förstärkningsplagg. Finns ofta helt vattentäta så håller du dig torr i både gren och bak.

Glöm inte underställskalsongen, med eller utan pad, ett betydligt komfortablare plagg än den vanliga cykelbyxan som ofta blir väldigt blöt i grenen.
Underställ finns här