• Om Evalds.seKundtjänstWebbonusJetsportsTjänsterHöst, Vinter, TrainerLOGGA INLOGGA IN

logo

Meny

Landsväg, Gravel & CXVectorCreated using Figma

Med en Premium E5 aluminiumram och vår FACT kolfibergaffel blir Diverge Elite E5 snabb, självsäker och mångsidig på landsvägen, på hårdpackat och tjockt grus. Shimanos gravelinspirerade GRX 400-växlar med 2x10 tar dig smidigt dig över terrängen, medan Axis Elite aluminiumhjul med Pathfinder 38 millimeters hjul ger effektivt rull på asfalt, samtidigt som den är kapabel på grus.

  • Vår Premium E5 aluminiumram skapar en styv, lätt och tålig plattform. Den tillsammans med vår FACT kolfibergaffel gör Diverge Comp E5 lätt, livlig och mångsidig, redo att attackera oavsett underlag.
  • Vi kastade bort tankar om hur en gravel geometri ”ska” vara. Nya Diverge har progressiv geometri för en cykel med bockstyre, vilket ger cyklister en ram som är kapabel och stabil på grus, men som fortfarande är otroligt responsiv och kvick på asfalt. Vi ökade ramens reach, gav den en flackare gaffelvinkel och längre offset på framgaffeln. Allt detta skapar oändligt med självförtroende och en marknära känsla över grus. Och de kortare styrstammarna skapar en kortare cockpit och en livligare känsla i styrningen. Vi behöll cykelns vevlager lågt för att öka stabilitet, men tillräckligt högt för dig som vill köra 650b hjul.
  • Vi har gett Diverge en mängd fästen för packning och vattenflaskor inklusive fästen på gaffeln och överröret, så att du alltid får med dig vad du behöver oavsett hur långt du planerar att köra, eller hur länge du planerar att vara ute.
  • Inget låser upp en cykels potential så mycket som däckutrymme, så vi gav denna Diverge hela 47 mm av däckutrymme för 700c däck och kör du 650b så får du plats med hela 2,1". Tack vare att drivsidans kedjestag är konstruerat ur en solid balk av aluminium så har vi lyckats åstadkomma detta utrymme utan att använda utsatta 'droppade' kedjestag eller öka kedjestagens längd.

Specialized Cykel, Diverge Elite E5, Gloss Slate/Cool Grey/Chrome/Wild

Oavsett om ditt mål är att äventyra på grusvägar, långt från bilar och folkmassor, stå på startlinjen vid ditt första gruslopp, eller helt enkelt få den mest mångsidiga cykeln på asfalt som grus, är ingen cykel bättre än den nya Diverge. Det är helt enkelt den snabbaste, mest kapabla - och kanske den roligaste - aluhojen Specialized någonsin har skapat, och ger en resa som är snabb och livlig, men stabil och självförtroende när terrängen blir grov.
22 993,00 kr
23 993,00 kr

Personlig service & leverans är viktiga parametrar för oss. Fyll i
dina längdmått och vi kontrollerar storlek på ditt köp. Vill du dessutom att vi gör en virtuell sittinställning? Komplettera med Stor Kartong. Vi byter då kostnadsfritt styrstam till rätt längd. Noterar på sadelstolpen var höjden skall vara och flyttar även sadelns position till den rätta för just dig. Vill du hellre "Klicka & Hämta" välj och notera i kassan: Evalds Cyklar i Lidköping eller Evalds/Specialized Concept Store i Göteborg.

Cykeltillbehören! Våra 9 mest sålda tillbehör hittar du HÄR
Service
Alla redskap, fordon, träningskompisar m.m. behöver sin service. Oavsett din egna nivå, nybörjare som proffs så vill just denna fantastiska cykel ha sin regelbundna service, och faktiskt, får den inte den vård den kräver, ja tyvärr då är det inte säkert att några garantier heller gäller om det skulle åberopas. Din blivande träning-/tävlingskompis kräver kärlek. Vi på Evalds är och har varit på tävlingsscenen i mer än 30 år, vi delar gärna med oss av våra Service Tips / HÄR

cm
cm
cm

Storlek

Artikelnummer:95422-41

Du har väl Webbonus? Bra priser blir superbra...

5% x-tra rabatt på denna vara =

21 844,00 kr
Bli medlem >

Others also looked at:

Specialized Cykel, Sirrus X 2.0, Gloss Black/Satin Charcoal Reflective
DEAL
Specialized Cykel, Sirrus X 2.0, Gloss Black/Satin Charcoal Reflective
6 794,00 kr
8 493,00 kr

Others also bought: