• Om Evalds.seKundtjänstWebbonusJetsportsTjänsterHöst, Vinter, TrainerLOGGA INLOGGA IN

logo

Meny

Landsväg, Gravel & CXVectorCreated using Figma

KEY FEATURES

  • Spark Carbon HMF Frame
  • FOX 34 Float P. Elite 130mm Fork
  • FOX Nude 5T EVOL, TwinLoc, 120mm
  • Shimano XT 12 Speed
  • Shimano XT 4 Piston Disc Brakes
  • Syncros Silverton 2.0 TR Wheels
  • Schwalbe Wicked Will Tires
  • FOX Dropper Post, Syncros Parts


S

Scott Cykel, Spark 910, Dark Black

Äntligen säger vi på Evalds!! NYA Spark är här! Med de modernaste vinklar har man nu skapat den perfekta mountainbiken!(?) För oss är helt nya Spark 910 grym!! Varför frågar du? Tja, utöver det faktum att det är en snabb, lätt och ultra kapabel hoj för alla typer av terräng, så den ju dessutom, ja, bara jä***gt snygg :-) Marathon race (långlopp), Trail (stig) eller faktiskt, park och utförsåkning på riktigt!! Oavsett, kalla det vad du vill, men vi instämmer med Scott: -All we know is that this is one hell of a mountain bike. If you think fast is fun, then you're going to love this ride :-)
48 993,00 kr
64 992,00 kr

Personlig service & leverans är viktiga parametrar för oss. Fyll i
dina längdmått och vi kontrollerar storlek på ditt köp. Vill du dessutom att vi gör en virtuell sittinställning? Komplettera med Stor Kartong. Vi byter kostnadsfritt styrstam till rätt längd. Noterar på sadelstolpen var höjden skall vara och flyttar även sadelns position till den rätta för just dig. Vill du hellre "Klicka & Hämta" välj och notera i kassan: Evalds Cyklar i Lidköping eller Evalds/Specialized Concept Store i Göteborg.

Cykeltillbehören! Våra 9 mest sålda tillbehör hittar du HÄR
Service
Alla redskap, fordon, träningskompisar m.m. behöver sin service. Oavsett din egna nivå, nybörjare som proffs så vill just denna fantastiska cykel ha sin regelbundna service, och faktiskt, får den inte den vård den kräver, ja tyvärr då är det inte säkert att några garantier heller gäller om det skulle åberopas. Din blivande träning-/tävlingskompis kräver kärlek. Vi på Evalds är och har varit på tävlingsscenen i mer än 30 år, vi delar gärna med oss av våra Service Tips / HÄR
cm
cm
cm

Storlek

Artikelnummer:286270TBS_003

Du har väl Webbonus? Bra priser blir superbra...

5% x-tra rabatt på denna vara =

46 544,00 kr
Bli medlem >

Others also looked at:

SRAM Kedja, Eagle GX Hollow Pin, 12-speed
SRAM Kedja, Eagle GX Hollow Pin, 12-speed
394,00 kr

Others also bought: