• Om Evalds.seKundtjänstWebbonusJetsportsBMX, FIXIE, BANAHÖST - VINTERLOGGA IN

logo

Meny

Ett kamerafäste ingår, vilket gör att du kan fånga dina häftiga upplevelser och utmaningar direkt när de händer. Den stora justerbara skärmen håller solen borta från ögonen, samt skyddar dig mot lågt hängande grenar. Den är också en utmärkt parkering för dina goggles.

Underdelen har en kontrasterande färg för extra snygg finish, samtidigt som materialet är tåligt och slitstarkt. Hjälmen sitter bekvämt på huvudet tack vare passformsystemet Advanced Turnfit System, som justeras i 360 grader horsiontellt och vertikalt.

Strategiskt placerade ventilationshål för gör att du håller dig sval om huvudet, även när du tar i som mest. Lazer Impala har också ventilationshål vid pannan för maximal ventilation framtill.

Sammantaget är det här en hjälm som klarar allt du utsätter den för, oavsett förhållanden.

Vi glömde nästan.den är galet snygg också!
#DOWNFORIT

Lazer Hjälm, Impala MIPS, Red

Lazer Impala är designad för att förhöja upplevelsen, öka komforten och hålla dig riktigt säker när du är ute och cyklar och filmar. Det utökade skalet med EPS-skydd på alla sidor gör att du kan känna dig trygg på cykeln, samtidigt som profilen är snygg och slimmad. Tack vare integreringen med MIPS glidskikt har Impala MIPS också ett ökat skydd mot skadliga rotationskrafter.
1 490,00 kr

Storlek

Artikelnummer:BLC220788813

Du har väl Webbonus? Bra priser blir superbra...

5% x-tra rabatt på denna vara =

1 416,00 kr
Bli medlem >

Others also looked at:

Lazer Hjälm, Bullet MIPS, Matte Black Yellow
Lazer Hjälm, Bullet MIPS, Matte Black Yellow
MIPS
2 898,00 kr