• Om Evalds.seKundtjänstWebbonusJetsportsTjänsterHöst, Vinter, TrainerLOGGA INLOGGA IN

logo

Meny

Landsväg, Gravel & CXVectorCreated using Figma
  • evalds.se
  • SALE
  • Kampanjer
  • Multiköp
  • PurePower Bar, Energy Snack 12x 60g, Diverse Smakalternativ
PurePower Energy Snack är deras allra första energibar. Det var mycket viktigt för dem i produktutvecklingen att göra en energibar som är en bra energikälla samtidigt som den är lätt att svälja och smakar fantastiskt.
Och de har definitivt lyckats med det! Deras energisnack blev så populär att de senare utvecklade flera smaker. Deras energibar kan användas före, under eller efter träning.
PurePower energisnack har ett relativt högt innehåll av vegetabiliskt fett, eftersom du som utför hård träning över långa sträckor ofta kombinerar kolhydrat- och fettförbränning.
Huvudingrediensen är havre, som ger en bra kolhydratbas med både fiber och fullkorn. Gyllene sirap bestående av enkla kolhydrater. Därför bör du välja PurePower Energy Snack! En energibar bör inte bara bestå av enkla kolhydrater (socker/sackaros) och inte heller endast komplexa kolhydrater (fiber/fullkorn), eftersom energiförsörjningen måste ske jämnt över tiden för optimalt utnyttjande. Det är kombinationen av båda dessa kolhydrattyper som gör denna bar så effektiv!

Multiköp - Bara i webbutiken...

PurePower Bar, Energy Snack 12x 60g, Diverse Smakalternativ

Perfekt för ett snabbt och "mättande" energitillskott. Perfekt för dig som cyklar, springer, simmar eller bara älskar smaken av karamell och jordnötssmör!! Väl värd att testa, en unik smak, PurePower Energy Snack Caramel / Peanut. Här får du en smak som påminner om de välkända chokladkakorna med jordnötter, som samtidigt ger dig en snabb och effektiv energiförstärkning när du behöver det som mest. Rejält med fiber i form av havreflingor, ger en jämnare energiförsörjning. Dessutom har energibaren en läcker, krispig smak av jordnötssmör och karamell, en extra belöning för din ansträngning. Lättsmällt och god, perfekt helt enkelt...
290,00 kr
348,00 kr
Multiköp 12 betala för 10 st.

Smak

Artikelnummer:6920010XII

Du har väl Webbonus? Bra priser blir superbra...

5% x-tra rabatt på denna vara =

276,00 kr
Bli medlem >

Others also looked at:

Shimano Vevparti, XT M8120-1 Utan Drev
DEAL
Shimano Vevparti, XT M8120-1 Utan Drev
1 694,00 kr
1 994,00 kr

Others also bought: