• Om Evalds.seKundtjänstWebbonusJetsportsTjänsterHöst, Vinter, TrainerLOGGA INLOGGA IN

logo

Meny

Landsväg, Gravel & CXVectorCreated using Figma
Specialized jobbar med ett utbytessystem, där du beställer en service här av oss. Fortsätt cykla vidare på din cykel och efter ca 5-10 arbetsdagar (leveranstiden kan variera beroende på Specialized´s lagerstatus) har du en servad Brain-dämpare hos dig.

Returfraktsedel bifogas, 0 kr i frakt för din retur med andra ord.

OBS! Om kolven, Brain-enheten eller annan del av dämparen skulle vara repad/skadad på dämparen som returneras, så faktureras du med ytterligare 1300 kr.

Känner du dig osäker gör vi självklart demontering och montering av dämparen på din cykel åt dig, men då tillkommer en kostnad på 200 kr.

Vid butiksbokning:
Efter du här bokat och klickat igenom din service får du i kassan ett ordernummer. Vänligen ange detta ordernummer när du kontakter oss i Lidköping eller Göteborg.

Kontakt Lidköping, evalds cyklar: info@evalds.se / 0510 - 204 80
Göteborg, evalds/Specialized Concept Store: info@scsgbg.se / 031 787 25 00

Brain Bakdämparservice, Specialized Utbytessystem (2014 till 2017)

Att serva din gaffel eller bakdämpare är ett måste. Vi rekommenderar att du efter varje tvätt lägger lite "tjock" (wet) kedjeolja på innerben till framgaffeln och på kolven till bakdämparen. Gunga på dämparen och ta bort överflödet av oljan. En större service skall du göra när du kört ca 150 timmar. OBS! Har det varit extremt skitigt skall detta göras mycket tidigare, vi rekommenderar att du gör det direkt efter det "skitiga" passet. Bakdämparen lämnas till respektive fabrikat/leverantör för genomgång och service. Enklare service som att dra isär kolv och smörja för att få bort friktion gör vi i samspråk med dig som kund. Läs igenom informationen nedan innan du bokar din service.

Montering/Byte

2 490,00 kr

Lagerstatus: Ej bekräftad

Artikelnummer:95-ARBETEDSSP

Du har väl Webbonus? Bra priser blir superbra...

5% x-tra rabatt på denna vara =

2 366,00 kr
Bli medlem >

Others also looked at:

RockShox & Fox Bakdämparservice, Aircan Service
RockShox & Fox Bakdämparservice, Aircan Service
OBS! Denna tjänst gäller endast i våra fysiska butiker!
1 190,00 kr

Others also bought: